• Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Offerte aanvragen (058) 284 70 40
Auto leasen Leeuwarden

Auto leasen in Leeuwarden

U werkt of woont in Leeuwarden en u zoekt in uw eigen stad een passende leaseauto voor uw werk? Loop dan eens binnen bij Bourguignon Lease & Verhuur. We zijn gevestigd in Leeuwarden en bieden u de keuze uit een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte auto’s om te leasen. Auto’s van alle vertrouwde merken en modellen.

Altijd een passende leaseauto voor u in Leeuwarden

Auto leasen Leeuwarden met een VW GolfWilt u uw leaseauto gebruiken voor uw werkafspraken in en om Leeuwarden? Of voor het vervoeren van producten? Of anders? Hoe dan ook, u heeft bij ons de keuze uit verschillende mogelijkheden om uw auto te leasen. Voor een langere of juist kortere periode. Zo is er altijd een leasevorm die het best bij uw wensen aansluit.

Leasen bij Bourguignon Lease & Verhuur brengt deze pluspunten met zich mee:

Welk merk auto wilt u leasen?

fiatEen auto is meer dan een alleen een vervoersmiddel. U wilt zich er ook prettig in voelen en het oog wil natuurlijk ook wat. U heeft bij ons de keuze uit verschillende leaseauto’s van wereldwijd bekende merken als Fiat, Volvo, Audi en Ford. U kunt deze zelf komen bekijken in onze showroom in Leeuwarden. Of bekijk hier alle automerken voor meer informatie.

Kennis maken met Bourguignon Lease & Verhuur?

Bourguignon Lease & Verhuur bestaat uit een klein, enthousiast team. U vindt ons aan de Jupiterweg in Leeuwarden. We zijn een open, eerlijk en flexibel autoleasebedrijf. Open, eerlijk en flexibel zijn wij ook als wij u adviseren welke leaseauto en leasevorm het best bij u past. Kom gerust eens kennis maken!

Daarom Bourguignon Lease & Verhuur
  • Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Ik wil een offerte