• Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Offerte aanvragen (058) 284 70 40
Auto leasen Sneek

Auto leasen in Sneek

U woont in Sneek en u bent op zoek naar een fijne en veilige leaseauto in uw regio? Kom dan eens langs bij Bourguignon Lease & Verhuur in Leeuwarden, een half uur rijden vanaf Sneek. In onze showroom ontdekt u vele merken en modellen auto’s waaruit u uw keuze kunt maken.

Altijd een passende autolease voor u als ondernemer in Sneek

Skoda-Octavia_2013Of u nu het liefst in een Volkswagen rijdt of in een Audi, bij ons vindt u altijd de leaseauto die bij u past. Naast een uitgebreid assortiment leaseauto’s kunt u bij ons op verschillende mogelijkheden uw auto leasen. Voor een langere of kortere periode. U vindt ons in het hart van Friesland.

4 redenen om uw auto te leasen bij Bourguignon

Waarom u de keuze maakt voor een leaseauto van Bourguignon Lease & Verhuur? Lees meer over de voordelen voor u:

Kies uw merk leaseauto

VW logoWelke lease auto staat er straks in Sneek bij u op de oprit? Maak uw wensen en eisen kenbaar. Misschien heeft u al een voorkeur voor een merk? Bekijk onze automerken voor meer informatie.

Leaseauto’s bij u in Sneek

Bourguignon Lease & Verhuur is gevestigd in het hart van Friesland, Leeuwarden. We zijn een klein en enthousiast team wat voor u als ondernemer in Sneek klaar staat.  Flexibel, open én eerlijk zijn wij als het gaat om advies en het juiste type leasevorm.

Daarom Bourguignon Lease & Verhuur
  • Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Ik wil een offerte
Wilt u een nieuwe auto leasen? Ik wil een offerte