Citroen

citroenCitroen is het Franse merk dat bekend staat om zijn elegante modellen. Wat elegantie en luxe betreft heeft Citroen zichzelf duidelijk opgebouwd tot een merk met een geheel eigen stijl en standaard.

Citroen staat bekend om haar auto’s die design uitstralen, gemaakt voor comfort en functionaliteit. Het leven gemakkelijker maken, dat is wat Citroen wil bereiken voor haar klanten, meer design, meer comfort en meer nuttige technologie,  en dat voor een acceptabele prijs.

Citroen leasen

Een Citroen leasen bij Bourguignon kan via veel verschillende leasevormen. Zo kunt u zelf de duur van uw contract bepalen, heeft u de mogelijkheid tussen occasions en nieuwe auto’s. En tot slot heeft u aan het eind van het contract de keuze om de auto over te nemen. Door al deze mogelijkheden komt u zelf nooit voor verassingen te staan bij Bourguignon lease & verhuur.

Lease een Citroen bij Bourguignon lease & verhuur

Bourguignon lease & verhuur beschikt over verschillende modellen van Citroen, zowel nieuw als occasion. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. U bent altijd welkom in een van onze vestigingen in Friesland, voor een proefrit of offerte, wij staan u graag te woord.

Mocht u toch op zoek zijn naar een ander merk auto, ook hiervoor zijn er bij Bourguignon lease & verhuur verschillende mogelijkheden. Wij zijn namelijk een landelijk opererend netwerk en zijn niet merkafhankelijk, zo hebben wij naast Citroen ook nog andere merken zoals, Peugeot, Volkswagen, Seat en Volvo.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte