• Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Offerte aanvragen (058) 284 70 40

Fiat leasen

Een auto leasen heeft als voordeel dat u de lusten en niet de lasten ervaart. Zo kunt u rondrijden in een nieuwe of prima occasion auto, maar hoeft u de wagen niet te onderhouden. Het is ideaal als u voor slechts een bepaalde periode een auto nodig heeft.

En dan hebben we een aantal leasevormen die perfect bij uw wensen zullen aansluiten. Ook als u een startende ondernemer bent of juist privé een Fiat wil leasen. We geven u zelfs de mogelijkheid om de auto na de leaseperiode over te nemen. Bekijk al onze leasevormen voor meer informatie.

Vraag gratis offerte aan

Rijden in een Fiat

Fiat is de laatste jaren nóg populairder geworden. Met de introductie van de zeer zuinige en duurzame belastingvrije modellen heeft Fiat de nieuwe standaard gezet in autoverkoop. Het Italiaanse automerk is begonnen met het maken van kleine auto’s en ook tussen de huidige modellen zie je de compacte vierwielers terug. De Fiat 500 serie bijvoorbeeld. of de Panda. Klein, maar zeer fijn! Ook voor de zakelijke rijder die het graag bescheiden houdt.

Ervaar uw toekomstige leaseauto zelf

Meer weten over ons aanbod Fiat auto’s, de mogelijkheden tot leasen en hoe u daar de perfecte combinatie van kunt maken? We nodigen u dan van harte uit in onze showroom. Hier kunt u kennis maken met ons aanbod leaseauto’s van Fiat en overige automerken.

Natuurlijk kunt u ook altijd even een offerte aanvragen, vrijblijvend.

Daarom Bourguignon Lease & Verhuur
  • Merkonafhankelijk
  • Vast contactpersoon
  • Ruim aanbod nieuwe auto's
Ik wil een offerte