Nissan

nissanlogoWat innovatie betreft is Nissan één van de meest hoogstaande en toonaangevende merken van dit moment. Of u nu op zoek bent naar een kleine stadsauto of echt een comfortabele zakenauto, de Nissan van nu is zo veelzijdig dat hij voor iedereen geschikt is.

Nissan leasen

Comfort, betrouwbaarheid, uitstekende wegligging en een besturing die heerlijk licht en erg precies is. Dat maakt Nissan een uitstekende auto voor privé maar ook zeer zeker voor zakelijk gebruik.

Een nieuwe of occasion Nissan leasen bij Bourguignon is dan ook niet puur en alleen bedoeld voor de zakelijke rijder. Ook als u privé voor een bepaalde tijd een auto nodig hebt en daarbij wilt leasen zijn er mooie mogelijkheden. Bekijk al onze leasevormen.

Modellen

We zeiden het al: de Nissan is een veelzijdig automerk met dan ook zeer uiteenlopende modellen. Een greep uit de modellen die u bij ons in de showroom kunt bewonderen:

  • Leaf
  • X-Trail
  • Juke
  • Pulsar
  • Micra
  • Quashqai

Nissan Leaf interieurNissan LeafNissan JukeNissan Pulsar

Innovatie

De drie pijlers hierin zijn, innovatie die u beschermd, innovatie waardoor u altijd verbonden bent en innovatie op het gebied van efficiëntie.

Binnen de bescherming verwerkt Nissan verschillende systemen om de auto goed op de weg te houden onder alle omstandigheden. Daarbij wordt de bestuurder geholpen met het herkennen van verkeersborden en parkeren. Tijdens het rijden wordt de bestuurde ook nog beschermd tegen obstakels. Denk hierbij aan de juiste rijbaan aanhouden, dode hoek waarschuwing en frontale botsing bescherming. Bij het rijden op hellingen voorkomt de auto dat deze achteruit rolt. Bij gebruik van groot licht detecteert de auto het tegemoetkomende verkeer en past de wagen het licht automatisch aan.

Innovatie op gebied van connectiviteit integreert uw mobile telefoon naadloos met het connect-systeem. Dit geeft de combinatie van audio, navigatie, handsfree communicatie en allerlei apps. Bij elektrische modellen bied Nissan Carwings. Dit is een zeer geavanceerd intelligent navigatie- en audiosysteem die de auto verbind met uw smartphone of computer. Het geeft u de mogelijkheid om op afstand het opladen kunt starten, de airco kunt instellen en efficiënte routes kunt plannen. Uw rijstijl is zelfs te vergelijken met andere elektrische autobezitters.

Innovatie op gebied van efficiëntie bied de mogelijkheid tot naadloos schakelen voor een soepele rit.

Perfecte match?

Weten of u en Nissan een match zijn? Kom dan eens langs in onze showroom in Leeuwarden. Maak eerst gewoon rustig kennis met de diverse modellen (of wellicht heeft u al een model op het oog) en kijk of er een klik is.

Betrouwbaar en veilig op de weg zijn al onze auto’s, maar de wagen moet wel bij u passen. Voor de een is dat Nissan en voor de ander een VW of Alfa Romeo. Bekijk al onze automerken.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte