Peugeot

peugeotPeugeot heeft een ruim aanbod aan diverse type auto’s voor elke prijsklasse of toepassing. Jarenlange ervaring en innovatie heeft Peugeot voor vrijwel elke rijder zeer aantrekkelijk gemaakt. Met zijn lage CO²-uitstoot draagt ook Peugeot bij in het stimuleren van milieubewust rijden.

Peugeot heeft zich de laatste jaren onderscheiden als kleine stadsauto, maar doet als gezinsauto met de grotere modellen niet onder voor de concurrentie. De Peugeot is een mooie betaalbare auto en kunt u dan ook voordelig leasen bij Bourguignon lease & verhuur in Leeuwarden.

Peugeot leasen

Bij Bourguignon lease & verhuur zijn er verschillende leasevormen. Zo kunt u kiezen tussen het leasen van een nieuwe auto maar heeft u ook de keuze uit verschillende occasions. Daarnaast hebben wij mogelijkheden voor leasen van korte periodes en voor langere periodes. Tot slot kunt u kiezen of u aan het eind van het contract een nieuw leasecontract aan wilt gaan, of dat u de leaseauto over wilt nemen.

Lease een Peugeot bij Bourguignon lease & verhuur

Wij doen wat wij beloven bij Bourguignon lease & verhuur. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Ook is er altijd een mogelijkheid om een proefrit te maken in een van de modellen van Peugeot, zo weet u precies waar u aan toe bent op het moment dat u een Peugeot leaset. Mocht u toch graag een ander merk of type auto leasen? Bij Bourguignon lease & verhuur staan diverse merken zoals Citroen, Volkswagen en SEAT.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte