Een beter milieu begint bij jezelf

Polo - Auto Bourguignon Autolease
‘Een beter milieu begint bij jezelf’ Bij Bourguignon lease & verhuur zijn wij daar actief mee bezig. In 2012 zijn wij overgegaan op digitale facturatie en digitale dossier vorming. In 2013 zal een stap worden gezet naar Het Nieuwe Werken. Ons interne wagenpark kent alleen auto’s met een groen energielabel en een lage CO2 uitstoot. Doordat wij duurzaamheid als interne speerpunt hebben, kunnen wij dit goed overdragen op onze klanten. Hoe pakken we dit aan?

Alternatieve brandstoffen

Wij geven advies op het gebied van wagenparkbeheer, mobiliteitsregelingen en duurzaamheid. Het gebruik van alternatieve brandstoffen is naar onze mening zeer belangrijk voor de toekomst. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij denken mee bij het inzetten van auto’s, en zullen actief milieuvriendelijke alternatieven aanbieden. Zodat deze bij het besluitvormingsproces meegenomen kunnen worden, teneinde de reductie van co2 uitstoot.

Een stuk bewustwording bij onze klanten voor de keuzes van een auto, autoregeling, etc. en de gevolgen hiervan, zien wij als een taak voor ons als leasemaatschappij. Voor onze klanten is het wagenpark niet hun dagelijkse bezigheid, voor ons wel.

Monitoren van verbruik, tankgedrag en co2 uitstoot

Een goede mobiliteitsregeling welke gericht is op duurzaamheid en alternatieve brandstoffen is een juiste eerste stap om te komen tot zuinigheid en co2-reductie / co2-compensatie. Wij monitoren verbruik, tankgedrag en co2 uitstoot van het gehele wagenpark. Rapportages hieromtrent geven ook weer wat voor kostenbesparing en co2 – reductie nog mogelijk is.

Een beter milieu begint bij Bourguignon lease & verhuur.
MVO Auto Bourguignon

UW VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte