Offerte aanvragen (058) 284 70 40
MVO

Een beter milieu begint bij jezelf

Polo - Auto Bourguignon Autolease

‘Een beter milieu begint bij jezelf’ Bij Bourguignon Lease & Verhuur BV zijn wij daar actief mee bezig. In 2012 zijn wij al volledig overgegaan op digitale facturatie en digitale dossier vorming.

Ons interne wagenpark kent alleen auto’s met een groen energielabel en een lage CO2 uitstoot. Doordat wij duurzaamheid als interne speerpunt hebben, kunnen wij dit goed overdragen op onze klanten. Hoe pakken we dit aan?

Alternatieve brandstoffen

Wij geven advies op het gebied van wagenparkbeheer, mobiliteitsregelingen en duurzaamheid. Het gebruik van alternatieve brandstoffen is naar onze mening zeer belangrijk voor de toekomst. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij denken mee bij het inzetten van auto’s, en zullen actief milieuvriendelijke alternatieven aanbieden. Zodat deze bij het besluitvormingsproces meegenomen kunnen worden, teneinde de reductie van co2 uitstoot.

Een stuk bewustwording bij onze klanten voor de keuzes van een auto, autoregeling, etc. en de gevolgen hiervan, zien wij als een taak voor ons als leasemaatschappij. Voor onze klanten is het wagenpark niet hun dagelijkse bezigheid, voor ons wel.

Monitoren van verbruik, tankgedrag en co2 uitstoot

Een goede mobiliteitsregeling welke gericht is op duurzaamheid en alternatieve brandstoffen is een juiste eerste stap om te komen tot zuinigheid en co2-reductie / co2-compensatie. Wij monitoren verbruik, tankgedrag en co2 uitstoot van het gehele wagenpark. Rapportages hieromtrent geven ook weer wat voor kostenbesparing en co2 – reductie nog mogelijk is.

CO2 neutraal tanken

Travelcard_logo_grootIn samenwerking met Travelcard Nederland bieden wij u de mogelijkheid om CO2 neutraal te tanken met de Bourguignon tankpas. Bij elke brandstoftransactie gedaan met de tankpas zal direct de volledige CO2 uitstoot gecompenseerd worden. Bij elke brandstof transactie is direct bekent hoeveel CO2 uitstoot deze zal veroorzaken.

Bij deze brandstoftransactie wordt vervolgens een bijdrage in rekening gebracht die gebruikt zal worden om te investeren in projecten die CO2 compensatie mogelijk maken, zoals de bouw van windturbines.

Jaarlijks ontvangt u een certificaat van deelname met daarop de gecompenseerde hoeveelheid CO2. Deze kunt u aandragen als bewijsvoering voor uw MVO doelstellingen. Meer weten over de voorwaarden en de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een beter milieu begint bij Bourguignon Lease & Verhuur BV.

MVO Auto Bourguignon

Daarom Bourguignon Lease & Verhuur
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte