Offerte aanvragen (058) 284 70 40
Partners en sponsoring

Partners en sponsoring

‘Samen sta je sterker’ vinden wij bij Bourguignon Lease & Verhuur. Daarom hebben wij diverse samenwerkingsverbanden, waarmee we een nog beter op maat gemaakt mobiliteitsadvies kunnen geven aan onze relaties. Daarnaast voelen wij ons ook maatschappelijk verantwoordelijk en werken wij samen met bedrijven waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de wereld om ons heen.

Hieronder treft u een aantal van deze samenwerkingsverbanden aan:

SC Cambuur

sc-cambuurSinds seizoen 2015/2016 zijn wij trotse Co-sponsor van SC Cambuur. Als sponsor van SC Cambuur zijn we zeer betrokken bij de club en u zult ons naam dan ook regelmatig tegenkomen. Alle spelers, stafmedewerkers en directie van SC Cambuur rijden in een leaseauto via ons. Maar SC Cambuur is voor ons meer dan alleen sponsoring.

SC Cambuur helpt ons ook om diverse interessante extra’s te bieden aan onze relaties. Voorbeelden daarvan zijn onder andere een voetbalclinic voor kinderen van onze relaties en het bezoeken van voetbalwedstrijden.
Naar de website van SC Cambuur

OrangeGas

orangegasHet leveren van duurzame mobiliteitsoplossingen staat hoog op onze prioriteitenlijst. Daarom hebben wij al enkele jaren een zeer nauw samenwerkingsverband met OrangeGas.

OrangeGas opent tankstations met uitsluitend groene brandstoffen. Groengas, Elektrische snelladers obs groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijke koelen en in de nabije toekomst ook Waterstof en LBG. Met 70 stations in Nederland en 12 stations in Duitsland is groengas het speerpunt op dit moment. De komende jaren zal het netwerk van groengas stations en EV snelladers nog verder uitbreiden. Tanken bij OrangeGas is positieve energie tanken. Tank positive!
Naar de website van OrangeGas.

Daarom Bourguignon Lease & Verhuur
  • Zorgeloos rijden
  • Compact team, vast contactpersoon
  • Wij doen wat we beloven
  • Flexibel als drijfveer
Ik wil een offerte