Offerte aanvragen (058) 284 70 40
Klachtenmelding private lease

Klacht melden over private lease

Bourguignon Lease & Verhuur BV streeft ernaar alle dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij spelen onder meer flexibiliteit, transparantie en informatievoorziening een rol. Bent u ontevreden over onze dienstverlening, dan kunt u contact op nemen met Bourguignon Lease & Verhuur BV. Wij beschouwen uw klacht als een uitgelezen kans om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, zodat wij u en onze klanten beter kunnen adviseren en informeren.

Een klacht indienen

Wilt u een klacht indienen? Om verzekerd te zijn van een goede afhandeling van de klacht heeft Bourguignon Lease & Verhuur BV een heldere klachtenprocedure. Telefonisch een klacht indienen kan via 058 – 284 7041. Per mail kunt u ons bereiken via klachtenblv@bourguignon.nl

Of stuur uw klacht naar:

Bourguignon Lease & Verhuur BV
Antwoordnummer 6024
8900 VC LEEUWARDEN

Uw klacht binnen 5 werkdagen afgehandeld

Omschrijf duidelijk uw klacht en waarom u niet tevreden bent. Vermeld daarnaast altijd de persoonlijke gegevens en het kenteken van uw auto. Na ontvangst van uw klacht streven wij ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en binnen 5 werkdagen uw klacht te hebben afgehandeld.

Komt u er samen met Bourguignon Lease & verhuur niet uit? Dan is het mogelijk om de Geschillencommissie Private Lease te benaderen. Kijk hiervoor op www.degeschillencommissie.nl.

Private lease bij Bourguignon Lease & Verhuur:
  • Reparatie, onderhoud & banden
  • Kosten incl. belasting & verzekering
  • Hulpdienst 24/7
  • Vervangend vervoer na 72 uur
Ik wil een offerte
Wilt u een nieuwe auto leasen? Ik wil een offerte